Novosti

HNK u Osijeku za Sisačko-moslavačku županiju

05.01.2021.

Protekle godine svjedočili smo dvama razornim potresima, tragedijama koje su imale brojne posljedice na sve žitelje Sisačko-moslavačke županije. Dok priroda ima svoj zacrtani put, kultura nam nudi mogućnost izbora, a jedan od njih je hoćemo li pomoći kada nam se pruži prilika. Uključi se i svojim doprinosom uz pomoć HNK u Osijeku pomozi podariti nadu Sisačko-moslavačkoj županiji.

Klikni na poveznicu i kupi ulaznicu! Sav prihod od prodaje bit će doniran za potresom pogođena područja u Sisačko-moslavačkoj županiji, a HNK u Osijeku na kraju Humanitarnog programa objavit će ukupni prikupljeni iznos jer #umjetnostjeodgovorna.

Važno! U prodaju će biti pušten neograničen broj ulaznica s obzirom na humanitarni karakter programa, no zbog trenutne situacije oko pandemije virusa Covid-19 u kazalište ćemo i dalje moći primiti samo prvih 50 kupaca koje ćemo obavijestiti povratno na mail dok će ostali kupci svoje ulaznice moći zamijeniti za bilo koju predstavu po izboru do 30. lipnja u istom cjenovnom rangu.

Humanitarni koncert za Sisačko-moslavačku županiju 14. i 15. siječnja u 19 sati. Izvedbu 14. siječnja prenosit ćemo uživo putem službene Facebook stranice HNK u  Osijeku.

Cijena ulaznice je 50 kuna.

Prijenos uživo možete pratiti na:

https://www.facebook.com/hnkosijek

Moglo bi vas zanimati

Newsletter