Novosti

Miroslav Čabraja u gostujućoj Gospođi ministarki

10.01.2024.

Danas riječki HNK Ivana Pl. Zajca u osječkom teatru, u sklopu projekta K-HNK gostuje s Nušićevom hit-komedijom „Gospođa ministarka“ u režiji Tatjane Mandić Rigonat. Kako se i očekivalo, jer očekivalo se nije ništa manje od toga: sve karte za ovu predstavu hitro su se rasprodale, pa je stoga činjenica da se glumac riječke produkcije razbolio postala istinski problem…
Vele kako svaki problem ima rješenje, a da je tomu doista tako, potvrdio je prvak drame osječkog HNK-a, gospodin Miroslav Čabraja koji je bez pretjeranog zdvajanja „uskočio“ u lik ujka Vase.
„Tu smo zbog publike koju ne želimo razočarati“ – izjavio je Čabraja, koji ne samo da je u samo četiri dana pripremio to neočekivano scensko utjelovljenje, nego je i učinio mnogima radostan presedan – „uskakanje“ glumca jedne kazališne kuće u ulogu produkcije druge kazališne kuće.
Nušić, taj majstor ironije i humorne kritike društva, i „Gospođa Ministarka“ tako će pred osječkom publikom zaigrati u punom sjaju, a sjajni će Miroslav Čabraja pokazati veličinu svoga profesionalizma i glumačkoga umijeća. Na radost svima.
Fotografija: Marina Vojnović

Moglo bi vas zanimati

Newsletter