Novosti

Obavijest o ulasku publike u HNK u Osijeku

19.11.2021.

Poštovana publiko, prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od 12. studenog ove godine svi koji ulaze u Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku od 16. studenog ove godine moraju predočiti jedno od navedenog:

 

a) EU digitalnu COVID potvrdu;

b) potvrdu liječnika primarne zdravstvene zaštite kojom se dokazuje kako su preboljeli COVID-19 unazad 12 mjeseci;

c) nalaz PCR testa kojim se dokazuje da su preboljeli COVID-19 unazad 12 mjeseci;

d) potvrdu liječnika primarne zdravstvene zaštite kojom se dokazuje da su imali dijagnosticirane COVID bolesnike u obitelji i imale s tim oboljelima kontakte te su proglašene takozvanim „vjerojatnim slučajem“ unazad 12 mjeseci

e) potvrdu liječnika primarne zdravstvene zaštite kojom se dokazuje kako postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19

f) Potvrdu o negativnom nalazu brzog antigenskog testa (vrijedi 48 sati)

g) Potvrdu o negativnom nalazu PCR testa (vrijedi 72 sata)

Prilikom ulaska u HNK u Osijeku, uz potvrdu treba predočiti i dokument s kojim se može utvrditi identitet osobe. 

Tijekom boravka u službenim prostorijama HNK u Osijeku svi su obvezni pridržavati se propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Osobe koje nemaju i ne mogu predočiti nijedan od navedenih dokumenata, a kupili su ulaznice za neku od predstojećih izvedbi, mogu zatražiti povrat novca. Povrat novca može se ostvariti na blagajni HNK u Osijeku ili ukoliko je ulaznica kupljena online, putem e-maila na blagajna@hnk-osijek.hr (navesti ime, prezime i e-mail).

 

Radno vrijeme blagajne HNK u Osijeku je svakim radnim danom od 9 do 13, subotom od 9 do 12 sati te sat vremena prije svake predstave.

Moglo bi vas zanimati

Newsletter